Sunday, 31 October 2010

JNBMR


kalau kail panjang sejengkal lautan dalam jangan diduga

Wednesday, 27 October 2010

tu die bak ang

maleh betol aku nak tido skrg, kol 4.30 pagi, ape aku leh buat kol 4.30 pagi!!!

haaa aku ade idea.

Monday, 25 October 2010

my first time

video


lambat gilakkk nk upload, padahal internet laju dah.

good charlotte

Okay la aku nak citer satu benda ngn korang ni. Aku x tau cane nak start, sebab citer die panjang sangat. Nak pendekkan citer susah gak, sebab takut korg x paham nanti, nak tahu citer aku ni kene tahu setiap details, baru la korang boleh feel citer aku. Aku tgh pikir nak solution terbaik untuk korang ni, nak tulis citer panjang sampai korang x larat baca ke, nak tulis citer pendek yang korang x paham sangat ngn x feel sebab citer pendek. Susahkan nak buat decision? Satu hari aku pegi kedai beli spaghetti, aku suke makan spaghetti sebab cepat, senang, dan rase die acceptable. So aku pon naik tram pegi beli spaghetti, dalam tram tu ramai orang. dalam ramai2 tu aku perasan seseorang, pki jacke kaler hitam, kasut chuck. aku tengok org tu.

Sunday, 24 October 2010

the weekend

splice : dont mess with nature, or they will ***** you !
new moon : werewolf hates vampire
vampire sucks : spoof movies are always fun, no matter about what.
tricks r treat : on Halloween check your sweets before you eat it.
the last king of Scotland : in uganda if you mess with someone's wife, you will be hang by your skin.


ichliebefilme

Wednesday, 20 October 2010

ok fine

bapak best madrid lawan milan semalam. demn.

Sunday, 17 October 2010

NE

kemalasan dan kefed-upan 100 %.




screw that.

Tuesday, 5 October 2010

meh part 3

Susu 1Malaysia limpah ekonomi
KOTA KINABALU 4 Okt. – Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, pelaksanaan Program Susu 1Malaysia di peringkat sekolah rendah bakal memberi kesan limpahan ekonomi yang lebih meluas dalam jangka panjang................ und so weiter.



Susu 1Malaysia?????

lmfao

Sunday, 3 October 2010

Kawan ku jatuh cinta

Oiit romeo (u know who u are),

gud luck la dalam percintaan, jage awek baik2, kirenye tips aku bagi ari tu membantu ke x? egal. Lepas ni, dah berdua, jangan la lupe meber2, kang gaduh ngn awek, member gak jadi bahu tempat bersandar.

All the best.

XOXO

Penghargaan Meggi

Pat n Yana,

Time kasih blanje meggi ari tu

sincerely,
XOXO